O nama

Tvrtka GUMIMETAL TEHNIK d.o.o. nastala je iz obiteljskog obrta koja bilježi uspješno poslovanje  od osnutka 1989 godine.

Snažnim razvojem i ambicioznim investiranjem u zaposlenike i tehnološku opremu osvajamo tržište te svoje dugogodišnje iskustvo i “know-how” znanje prenosimo  u proizvodne procese.

U tom vremenskom razdoblju vrlo uspješno smo razvili proizvodnju rezervnih dijelova i opreme za NAFTNU INDUSTRIJU, široku metaloprerađivačku i proizvodnu industriju  te izradu gumeno-tehničke robe za razne grane privrede.

Proizvodnju pojedinih strojnih dijelova ili opreme kao i gumeno tehničku robu vršimo prema nacrtima ili ogledom na uzorak te obavljamo uslugu obrade metala: tokarenje, brušenje, glodanje itd.

Kod postojećih kupaca prepoznati smo kao proizvođači koji promptno i na vrijeme isporučujemo naručenu robu koja se odlikuje visokom kvalitetom što zbog načina izrade, a što zbog materijala koje koristimo.
Dugogodišnjim iskustvom, tehničko-tehnološkom opremljenošću i znanjem udovoljavamo visokim kriterijima i zahtjevima kupaca.